معرفی کتاب
شاهکارهای فلسفی، الهیاتی، علمی و کتابهای دفاعیات مسیحی موجود در دنیا و به ویژه دنیای مسیحیت را در این بخش میتوانید ببینید.با بررسی فهرست کتابها، همیشه خود را در دنیای معرفت و دانش به روز نگه دارید. در این صفحه میتوانید معرفی و برداشت مختصری از هر کتاب را مطالعه کرده و از طریق لینکهای موجود کتابها را به کتابخانه شخصی خود اضافه کنید.

نمادهای فرگشت
اگر متوجه شوید که همه آنچه در درس علوم به شما و فرزندانتان آموزش داده شده دروغ است چه عکسالعملی نشان میدهید؟ این موضوعی است که کتاب نمادهای فرگشت به آن پرداخته است؛ همان دروغی که دهههاست به ما گفته میشود. نویسنده، دکترای زیستشناسی از دانشگاه برکلی دارد. او خلقتگرا نیست، اما در کتاب خود به واکاوی بسیاری از بازنمایی های غیر واقع از حقایق که معمولاً در کتابهای درسی زیستشناسی و با هدف تداوم اعتقاد به فرگشت دیده میشود، میپردازد. بخش اصلی کتاب ده مورد از این نمادها را توصیف کرده و هر یک از آنها را در یک فصل بررسی میکند. نویسنده با بررسی هر نماد در پرتو شواهد علمی منتشر شده، ایراد علمی هر یک از آنها را آشکار میکند. فصلها نسبتاً مختصر هستند و هر کدام به بخشهای کوتاهی تقسیم شدهاند تا درک مباحث حتی برای خواننده مبتدی آسان باشد. بعلاوه نگرش علمی نویسنده با ۷۱ صفحه یادداشت پژوهشی در انتهای کتاب به طور کامل مستند شده است.

داروین در محکمه
فرگشت واقعیت است یا خیال؟ انتخاب طبیعی یک فرضیه بدون پشتوانه است یا مکانیزم تایید شده تغییرات فرگشتی؟ اینها سؤالات شجاعانهای بود که استاد حقوق فیلیپ جانسون در سال ۱۹۹۱ مطرح کرد. او مانند هر محقق صادقی بیوقفه از قانون “دنبال کردن شواهد تا هر کجا که رهنمون شوند” پیروی کرد؛ قانونی که همچنان از اصول بجا و منطقی بشمار میآید. جانسون میگوید حقایق و منطق استدلالهایی که مدعی ایجاد یک نظریه تکاملی بر اساس اصول داروینی هستند، همچنان قدرت خود را از ایمان به طبیعتگرایی فلسفی میگیرند. در این ویرایش جانسون به منتقدان ویرایش اول پاسخ میدهد و معتقد است که دانشمندان گاری را جلوی اسب قرار دادهاند و آنچه را که واقعاً باید به عنوان یک فرضیه اثبات نشده در نظر گرفت، به عنوان یک واقعیت علمی تلقی کردهاند. همچنین یک مقدمه جدید و مفصل به قلم مایکل بهی، زیست شناس مشهور، در کتاب گنجانده شده است که به روز شدن مداوم تجزیه و تحلیل متقن جانسون را شرح میدهد.

فرگشت: نظریهای همچنان در بحران
زیست شناس مایکل دنتون پس از گذشت بیش از سی سال کتاب برجسته خود “تکامل: نظریهای در بحران” (۱۹۸۵)، تز قبلی خود را در مورد ناتوانی تکامل داروینی در توضیح تاریخ حیات بازبینی میکند. او استدلال میکند که «شواهد مقاومتناپذیری برای رد انتخاب تکوینی داروینی بهعنوان نیروی محرکه اصلی فرگشت» وجود دارد. از منشأ حیات تا منشأ زبان بشری، تقسیمبندیهای بزرگ در نظم طبیعی، همچنان مانند همیشه ژرف است و توسط اَشکال انتقالی تطبیقی که داروین پیشبینی کرده بود، پشتیبانی نمیشود. علاوه بر این، دنتون یک استدلال جدید چالشبرانگیز در مورد فراگیر بودن نظم ناسازگار در سراسر زیستشناسی ارائه میکند، نظمی که با مکانیسم داروینی قابل توضیح نیست.

جعبه سیاه داروین
این کتاب در سال ۱۹۹۶ به راهاندازی جنبش طراحی هوشمند کمک کرد: استدلالی مبنی بر اینکه طبیعت فراتر از تصادف داروینی، شواهدی از طراحی و نظم را به نمایش میگذارد. این مساله جرقه یک بحث ملی در مورد فرگشت را روشن کرد که همچنان در سراسر کشور تشدید میشود. جعبه سیاه داروین از یک سر طیف تا آن سوی طیف، خود را به عنوان متن طراحی هوشمند کلیدی تثبیت کرده است؛ این همان بحثی است که باید به آن پرداخت تا مشخص شود آیا تکامل داروینی برای توضیح حیات، آنگونه که ما میشناسیم کافی است یا خیر. در یکی از مهمترین نتیجهگیریهای این ویرایش، بهی توضیح میدهد که در مقایسه با زمان اولین انتشار کتاب، پیچیدگی کشف شده توسط میکروبیولوژیستها به طرز چشمگیری افزایش یافته است. این پیچیدگی یک چالش مداوم برای داروینیسم است که تکاملگرایان در توضیح آن موفق عمل نکردهاند. جعبه سیاه داروین امروزه بیش از هر زمان دیگری حائز اهمیت است.

دفاعیه در مقابل اسلام: هلال ماه در پرتو صلیب
این کتاب به ارزیابی ادعاهای اسلام ارتدوکسی از دیدگاه مسیحی، نسبت به قرآن و کتابمقدس میپردازد. نویسندگان این کتاب یک مدافع مسیحی و یک مسلمان سابق هستند که پاسخهای دفاعیاتی برای تجهیز مسیحیان جهت خدمت در حوزههای اسلامی ارائه میدهند. ویرایش دوم شامل دو ضمیمه جدید و یک پیشگفتار جدید که در پرتو ۱۱ سپتامبر ۲۰۰۱ نوشته شده، میباشد. اطلاعات به روز شده نیز در سراسر کتاب قابل مشاهده است.